Apeluri de Selectie Active

21 august 2019

Asociatia Grupul de Actiune Locala "Microregiunea Horezu" lanseaza incepand cu  data de 05 septembrie 2019  apelul de selectie pentru depunerea proiectelor pentru masura  M4/6A "Cresterea nivelului de trai prin valorificarea superioara a potentialului local nonagricol".

Apel de selectie Masura M4/6A - varianta detaliata

Apel de selectie Masura M4/6A - varianta simplificata

Formular de verificare a apelului de selectie - CDRJ Gorj


Ghidul solicitantului pentru aceasta masura si toate anexele necesare depunerii proiectelor sunt publicate in sectiunea Masuri de finantare/Masuri active

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web. Contributia Uniunii Europene prin Programul SAPARD si PNDR. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Toate informatiile, privind Programele PNDR si SAPARD, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.